kassajärjestelmä tarjous

Ota yhteyttä

Sovi kassajärjestelmäesittelystä lähimmän Winpos myyjäsi kanssa. Palvelu-verkostomme kattaa koko Suomen ja myös Ruotsin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita
06 346 2000kassajärjestelmä tarjouspyyntö
Suomen Vahvimmat Bisnode 2015

Winpos-käyttäjä kantaa Vuoden ravintola 2014 titteliä

Suomen Gastronomien Seura valitsi alkuvuonna Ravintola Ask:n vuoden ravintolaksi 2014. Ask on Fine-dining ravintola, joka tarjoaa puhdasta Luomu-ruokaa. Ravintolan kaikki annokset valmistetaan paikallisten tuottajien laadukkaista raaka-aineita. Suomen Gastronomien liiton mukaan Ask erottui eduksen laadukkaalla palvelulla, ensiluokkaisilla raaka-aineilla ja tunnelmallaan.

Ravintola Ask perustettiin kaksi vuotta sitten jolloin ravintola otti käyttöönsä myös Winpos kassajärjestelmän. Yhteiset sävelet löytyivät Winposin kanssa heti ja myös tänä päivänä Ask on tyytyväinen Winposilta saamansa palveluun ja järjestelmään. Ravintoloitsija Linda Stenman-Langhoff kehuu erityisesti hyvää yhteistyötä myyntipäällikkö Kjell Nygårdin kanssa ja järjestelmän soveltuvuutta ravintolalle.

- Ravintolassamme on 26 paikkaa ja useimmiten pöytävaraukset on tehty jo pitkälle etukäteen. Koska ravintolamme on lähes aina täynnä, vaaditaan tietenkin myös nopeaa palvelua, Winpos on palvellut meitä tässä suhteessa hyvin. Järjestelmä soveltuu meille hienosti ja kassapuolta on erittäin helppo ja nopea käyttää, kertoo Linda Stenman-Langhoff.

Koko Winpos tiimi onnittelee Askia Vuoden ravintola 2014 tittelistä, loistavaa ammattitaitoa!

 

Ravintola Ask

Winpos Ravintolajärjestelmä

Ota yhteyttä

Vuoden ravintola 2014

 

Vuoden ravintola 2014

 Ravintoloitsija Linda Stenman-Langhoff