kassajärjestelmä tarjous

Ota yhteyttä

Sovi kassajärjestelmäesittelystä lähimmän Winpos myyjäsi kanssa. Palvelu-verkostomme kattaa koko Suomen ja myös Ruotsin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita
06 346 2000kassajärjestelmä tarjouspyyntö
Suomen Vahvimmat Bisnode 2015

Nokia River Golf

Winposin varastoseuranta- ja raportointimahdollisuudet tekivät vaikutuksen

Kassapiste NRG

Nokia River Golf muodostuu 18 reiän River-kentästä ja 9 reiän Kartano-kentästä. Kentät sijaitsevat kauniissa maalaismiljöössä Nokianvirran ja kallioiden kupeessa. Nokia River Golfissa viihtyvät niin nuoret kuin iäkkäämmätkin sulassa sovussa. Lisäksi upea ravintolakokonaisuus on loistelias paikka kesällä viihtyä, oli sitten golfin pelaaja tai ei.

Vuosi sitten Nokia River Golf päätti hankkia uuden kassajärjestelmän. Järjestelmältä toivottiin helppokäyttöisyyttä, vaivattomuutta kassapisteellä sekä laajempia raportointimahdollisuuksia. Tehokas varastoseuranta oli myös yksi kriteeri, joka tulevan kassajärjestelmän tulisi täyttää.

Winposin ja Nokia River Golfin yhteistyö alkoi keväällä 2012, kun Golf-klubi otti käyttöönsä Winpos Mega Store kassajärjestelmän. Klubisihteeri Minna Mäkinen kertoo kassajärjestelmän vastanneen odotuksia. – Winposin kattava raportointi, tuotteiden myynti viivakoodilla ja integroitu maksupääte ovat toimintoja, joista koen olevan meille paljon hyötyä. Myös yhteistyömme Winposin kanssa on sujunut hienosti. Olen ollut erittäin tyytyväinen Winposin asiakaspalveluun. Kaikki kysymyksemme on otettu aina tosissaan ja avunsaanti on ollut helppoa, sanoo Mäkinen.

Nokia River Golf kassa 

Nokia River Golf toivottaa kaikki tervetulleeksi viheriöille ja nauttimaan kesästä aurinkoiselle terassille.

www.nrg.fi

Winpos kassajärjestelmä

Ota yhteyttä Winpos-myyntiin