kassajärjestelmä tarjous

Ota yhteyttä

Sovi kassajärjestelmäesittelystä lähimmän Winpos myyjäsi kanssa. Palvelu-verkostomme kattaa koko Suomen ja myös Ruotsin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita
06 346 2000kassajärjestelmä tarjouspyyntö
Suomen Vahvimmat Bisnode 2015

Varalan Kahvila Annassa ollaan tyytyväisiä Winpos kassajärjestelmään

Varalan Urheiluopiston Kahvila Anna otti Winpos kassajärjestelmän käyttöön lokakuussa 2012

50-paikkaisessa kahviossa on kahvilan lisäksi pieni puoti, jossa on myynnissä mm. liikuntavaatteita ja kuntoiluvarusteita. Kesäisin kahvilan edustalla on viihtyisä terassi, johon on mukava pistäytyä kahville ja herkuttelemaan.

Varalan kahvilassa on käytössä yksi kassa ja Winpos Store kassajärjestelmä. Kahvilatyöntekijä Eija Lehtimäki on ollut erittäin tyytyväinen kassajärjestelmään. - Järjestelmä on nopeuttanut asiakaspalveluamme paljon. Winpos on monipuolinen ja helppokäyttöinen, sanoo Eija iloisesti kysyttäessä, miten ensimmäinen puolivuotta kassajärjestelmän kanssa on mennyt.

Kahvila Annassa on käytössä myös Winpos varastovalvonta. - Varastovalvonnan käyttö on loogista, sillä siinä voidaan tuotteittain määrittää, mitkä tuotteet kuuluvat kontrolliin ja mitkä eivät. Monitahoinen hinnoittelukäytäntö soveltuu myös käytettäväksi, koska varastonarvo lasketaan aina ostoarvon tai omakustannushinnan mukaan, kertoo Winposin myyntipäällikkö Juhani Laurell, joka on myös tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön.

Kassajärjestelmä kahvila Annassa

Kahvila Annan kassalla ei kahvi pääse jäähtymään.

Varalan urheiluopisto

Winpos kassajärjestelmä

Ota yhteyttä Winpos-myyntiin