kassajärjestelmä tarjous

Ota yhteyttä

Sovi kassajärjestelmäesittelystä lähimmän Winpos myyjäsi kanssa. Palvelu-verkostomme kattaa koko Suomen ja myös Ruotsin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita
06 346 2000kassajärjestelmä tarjouspyyntö
Suomen Vahvimmat Bisnode 2015

Automaattinen varmuuskopiointi

Turvallinen ja vaivaton ratkaisu yritystietojen varastointiin

Winpos e-backup on ohjelma, jolla takaat, että kaikki kaupankäynnille oleelliset tiedot, kuten tuotetiedot, asiakastiedot, kuitit ja raportit pysyvät tallessa mahdollisen ongelman tai vian yllättäessä. Sinun ei enää tarvitse kuluttaa yrityksesi resursseja varmuuskopioinnin hoitamiseen ja voit unohtaa epävarmat cd-levyt tai muistitikut, jotka eivät ole yhtä luotettavia. E-backup, automaattinen varmuuskopiointi-ohjelma vaatii toimiakseen yritykseltä ainoastaan laajakaistaliittymän ja sähköpostiosoitteen valvontaa varten.

Winpos e-backup-ohjelma suorittaa varmuuskopioinnin suojatusti kerran vuorokaudessa automaattisesti erilliselle yrityksen ulkopuoliselle palvelimelle. E-backup-ohjelmalla voit myös halutessasi vielä tarkistaa ovatko tiedot menneet perille, tai siirtää itse helposti tiedot myös takaisin. Lisäksi saat kerran viikossa sähköpostilla raportin, josta voit tarkistaa e-backup palvelimelle siirtyneet tiedot. Myös Winpos helpdesk valvoo että kaikki toimii ongelmitta. Turvallista ja vaivatonta, eikö totta?

e-backup varmuuskopiointi

 

 

 

 

 

 

Varmuuskopiointi suoritetaan kerran vuorokaudessa yrityksen ulkopuoliselle palvelimelle