kassajärjestelmä tarjous

Ota yhteyttä

Sovi kassajärjestelmäesittelystä lähimmän Winpos myyjäsi kanssa. Palvelu-verkostomme kattaa koko Suomen ja myös Ruotsin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Soita
06 346 2000kassajärjestelmä tarjouspyyntö
Suomen Vahvimmat Bisnode 2015

Verkkokaupparatkaisut

Kasvata liiketoimintaasi verkossa ja tavoita uusia asiakkaita kustannustehokkaasti

Winpos verkkokauppa- ja varausjärjestelmäratkaisut tarjoavat monipuoliset ja kustannustehokkaat vaihtoehdot sähköiseen kaupankäyntiin. Verkkokaupparatkaisujen avulla tavoitat uusia asiakkaita uusilta markkinoilta kustannustehokkaasti, samalla palvelet jo olemassa olevia asiakkaita entistä tehokkaammin.

Keskitetty kokonaishallinta verkkokaupan ja kassajärjestelmän välillä

Verkkokauppa- ja varausjärjestelmäratkaisut ovat integroitu Winpos kassajärjestelmään, tarjoten saumattoman kokonaisuuden. Selkeä ja keskitetty kokonaishallinta verkkokaupan ja kassajärjestelmän välillä vapauttaa aikaa ja energiaa muihin tärkeisiin päivittäisiin rutiineihin.

verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupasta tai varausjärjestelmästä tehdyt tilaukset ja varaukset siirtyvät aina suoraan Winpos kassajärjestelmään ja näkyvät myös raporteissa. Voit päivittää tuotetietosi keskitetysti kassajärjestelmän kautta, esim. hintatiedot päivittyvät samalla myös Internettiin. Myytäessä tuotteita kassan tai verkkokaupan puolella varastosaldot päivyttävät automaattisesti molempiin ohjelmiin. Myös asiakastiedot ovat helposti siirrettävissä molempiin suuntiin. Winposin verkkokauppa- ja varausohjelmistot ovat luotettavia ratkaisuja tehokkaaseen ja nykyaikaiseen kaupankäyntiin.

Verkkokaupparatkaisu juuri sinulle

  • Nettikauppa
  • Mökkivaraus
  • Ajanvaraus
  • Take-away tilaukset
  • Lippupalvelut
  • Hotellivaraukset

 

Kysy lisää verkkokaupparatkaisuistamme

Ota yhteyttä ja kysy lisää verkkokaupparatkaisusta. Suunnitellaan yhdessä paras ja kustannustehokkain kokonaisratkaisu juuri sinulle. Toimipaikkamme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä.

Jätä yhteydenottopyyntö