Ett kassasystem för effektiv verksamhetsstyrning

Aktuelt

Bisnode Dun & Bradstreet

 

 

 

 

 

Winpos har beviljats den bästa möjliga Bisnode Dun & Bradstreet kreditklassen.

Endast en liten del av finska  företagen hör till den högsta klassen, Kreditklass 1, sammanlagt finns det 4 kreditklasser. D&B:n utför kreditklassifieringar internationellt i över 200 länder.

Certifikatet är ett intyg på pålitlighet. Företagen som tilldelas certifikatet  har bl.a. ekonomiska nyckeltal som är betydligt bättre än genomsnittet, har en positiv bakgrund och ett positivt betalningsbeteende.

Läs mera

Restaurang Grön

 

 

 

 

 

Suomen Gastronominen Seura har gett restaurangen Grön erkännandet Årets restaurang 2017.

Förutom med den utsökta maten, vill man överraska kunden även med utmärkt service i restaurangen. – Professionell personal innehar givetvis den största rollen då det kommer till service, men ett fungerande kassasystem i bakgrunden är ett viktigt element, som både snabbar upp och underlättar servicen. Vi har samarbetat med Winpos i ett halvt år och varit mycket nöjda med systemet och servicen, säger Lauri Kähkönen, den ena parten av ägarduon.

Läs mera

Restaurang Holy smoke

Restaurang Holy Smoke

 

 

 

 

 

Winpos och Holy Smoke har samarbetat i ett år. Med ett nymodigt kassasystem ville restaurangen minska felmarginalerna samt öka effektiviteten för affärsverksamheten och på servicen. Diskussionerna om ett nytt kassasystem påböjades med Anvia i Seinäjoki 2016. Anvia rekommenderade Winpos för Ketola och projektet tog fart. Winpos var det mest rationella alternativet för oss då man såg till funktionaliteterna och prissättningen, minns  Ketola.

Läs mera

 

 

 

Friends&Brgrs

Friends&Brgrs kassasystem

 

 

 

 

 

Winpos har fått följa med den snabba tillväxten av Friends & Brgrs. Fresh Casual restaurangen kommer att växa ytterligare. Med rätta lösningar och ett gott samarbete uppnås toppresultat. Byte av kassasystem blev aktuellt då man bestämde sig för expandering. Redan tidigare hade man fört diskussioner med Winpos och det stod klart att systemet skulle passa restaurangens behov.

läs mera

Alvariini

Hotell - Restaurang Alvariini

 

 

 

 

 

Hotell-restaurangen Alvariini, belägen i Alajärvi, har samarbetat med Winpos i fem år. Hotellföretagarna Tomi och Salla Hemminki är nöjda med valet av kassasystem. – Vi hade ingen tidigare erfarenhet av kassasystem då vi började, men vi kan konstatera att alla som kan använda en dator kan använda Winpos säger Tomi. 

Läs mera

Salkari

Salkaris kassasystem

 

 

 

 

 

Guldsmedsaffären Salkari i Vasa stod inför ett stort beslut för 4 år sedan. Vd:n Markus Tuominen valde Winpos bland fyra kassaleverantörsalternativ och beslutet har han inte ångrat.I butiken används en fast och en mobil kassa, som båda är kopplade till en molntjänst. År 2014 integrerades kassasystemet med nätbutiken Gambit.

Läs mer

Euronics

Euronics

 

 

 

 

 

Vid valet av leverantör satte vi stor vikt vid leverantörens tidigare referenser, systemets funktionalitet och speciellt vid leverantörens förmåga att vidareutveckla systemet i enlighet med Euronics krav och sätt att tänka varuförsörjningssystem, samt personalens tjänstvillighet. Läs mer

Life

Life

 

 

 

 

 

Hälsokostaffärernas flaggskepp Life som är känt för sin goda kundbetjäning har redan över 20 år på nacken. Ca 75 av Life-kedjans butiker använder Winpos kassasystem och en del av butikerna har även i bruk Winpos flerbutikslösning. De första butikerna som hösten 2005 tog i bruk flerbutikslösningen var Life Vita-Kunto Oy i köpcentret Hansa i Åbo samt köpcentret Mylly i Raisio. Läs mer

Aschan Coffee

Wayne`s Coffee restaurangsystem

 

 

 

 

 

- Ett kassasystem ska vara lättanvänt, snabbt och logiskt för att kundbetjäningen ska löpa smidigt, konstaterar Charlotta Nylund, affärsverksamhetsdirektör för Aschan coffee i Finland. Eftersom det är hög personalomsättning inom vår bransch, måste det vara enkelt och snabbt att lära sig att använda kassasystemet. >Läs mer

Muminvärlden

Muminvärldens kassasystem

 

 

 

 

 

I Muminvärlden har man använt Winpos kassasystem i flera år och är mycket nöjda med kassasystemet. "Winpos är ett lättanvänt och logiskt system. Alla funktioner finns konsekvent på rätt ställen. Vi driver en säsongverksamhet och personalen måste snabbt lära sig att använda kassasystemet, eftersom vi inte har tid för långa utbildningar".>Läs mer

Mara rekommenderar

MaRa Winpos avtal

 

 

 

 

 

Den finska rese och restaurang branschens arbetsmarknadsorganisation MaRa och Winpos har ingått ett avtal 2.2.2016. MaRa är den ledande nationella arbetsmarknadsorganisationen inom detta område. Flertalet hotell, restauranger, nöjesparker och olika företag inom turism och välmående branschen. Över 85 % av finska företag inom denna bransch tillhör MaRa.

Läs mera