Snellmanin Lihajalostus Oy

Snellman

 

Snellmanin Lihajalostus Oy luottaa Winposiin

 

Snellmanin Lihajalostus Oy on tunnettu Pietarsaarelainen perheyritys. Yritys valmistaa laadukkaita liha- ja leikkeletuotteita. Tuotteiden lihapitoisuus on korkea, eikä niissä käytetä ylimääräisiä lisäaineita. Yritys on toiminut jo 60 vuotta ja nykyään tehtaalla työskentelee yli 700 henkilöä.

 
Winpos oli selkeä valinta uudeksi kassajärjestelmätoimittajaksi

Snellmanin ja Winposin yhteistyö alkoi 2012, kun yritys päätti hankkia nykyaikaisen kassajärjestelmän tehtaansa ravintoloihin ja myymälöihin. – Ravintolassa meillä oli vanha ja monimutkainen kassaohjelma ja myymälöissä käytimme ainoastaan myyntijärjestelmää. Laajennuksen yhteydessä 2012 halusimme samalla uudistaa kassajärjestelmän, jotta voisimme seurata tilastoja paremmin. Tutustuimme tuolloin eri vaihtoehtoihin ja mielestäni Winpos Mega Store -kassajärjestelmä oli pisimmälle kehitetty, helppokäyttöinen ja siinä on hyvät raportointiominaisuudet. Lisäksi valintaan vaikutti se, että Winposin Vaasan toimipaikka on lähellä meitä, muistaa Snellmanin Lihajalostus Oy:n tuotekehittäjä Ove Snellman.

Asennus-, koulutus- ja käyttöönottoprojekti toteutettiin ammattitaidolla

Winpos kassajärjestelmä on Snellmanilla käytössä kahdessa kaupassa ja kolmessa henkilökuntaravintolassa. Yhteensä Snellmanilla on 10 työasemaa. Järjestelmäasennukset ja integraatiot Snellmanin käyttämiin ERP- ja palkanlaskentaohjelmiin toteutettiin ammattitaitoisesti ja nopeasti. – Kaikesta näkyi, että Winpos oli suunnitellut projektin toteutuksen tarkasti etukäteen. Winpos myös koulutti henkilökuntamme ennen käyttöönottoa. Kouluttaja oli loistava, hän antoi esimerkkejä ja tehtäviä, joiden avulla asiat jäivät hyvin mieleen. Koulutuksen jälkeen kaikki meillä olivat sitä mieltä, että Winpos on helppokäyttöinen, kertoo Snellman.

Kassatyöskentely nopeutunut ja liiketoiminnan seuranta selkeytynyt

Winpos integroitiin muun muassa Snellmanin käyttämään palkanlaskentaohjelmaan. - Liitännän ansiosta henkilökunta voi esimerkiksi maksaa kassalla niin, että ostosten summa vähennetään suoraan palkasta. Jokaisella on oma henkilötunnus joka vain syötetään kassalla, helppoa. Myös liiketoiminnan seuranta on selkeytynyt Winposin avulla. Kassajärjestelmä on varmatoiminen ja voimme luottaa siihen, että raportit pitävät paikkansa, sanoo Snellman.

Kaikki mitä on luvattu, on pidetty

- Yhteistyömme toimii hyvin. Winpos on täyttänyt tarpeemme täysin ja vielä on paljon ominaisuuksia, joita emme ole edes ottaneet käyttöön. Winpos toimii erinomaisesti ja voin suositella järjestelmää muillekin. Kaikki mitä on luvattu, on pidetty, kiittää Ove Snellman vielä tyytyväisenä.

 

Lisätietoja:

 

Ota yhteyttä ja varaa esittely