Aschan Coffee

Helppokäyttöinen kassajärjestelmä


- Kassajärjestelmän tulee olla helppokäyttöinen, nopea ja looginen, jotta asiakkaiden palvelu sujuu hyvin, Aschan Coffeen Suomen liiketominnanjohtaja Charlotta Nylund toteaa.

Henkilökunta on alalla nopeasti liikkuvaa, siksi myös kassajärjestelmän on oltava helposti ja nopeasti opittavissa.

- Käytössämme olevassa Winpos-kassajärjestelmässä on monia yrittäjän arkea helpottavia ominaisuuksia.

Käyttäjä saa järjestelmästä tarvitsemansa tiedot haluamassaan muodossa. Käyttäjäkontrolli on varmistettu luotettavasti hyvinkin pitkällä aikajanalla. Asiakkaan laskutus tapahtuu suoraan järjestelmästä, mikä säästää useita työvaiheita. Uusien tuotteiden tuominen järjestelmään on integroitu, joten tiedot päivittyvät kaikkien toimipisteiden kassapäätteisiin samanaikaisesti. Kaikilla toimipisteillä on sama konsepti, joten tuotehallintakin on keskitetty.

Laitetoimittaja kouluttaa henkilökuntaa koko ajan. Nylund on siihen tyytyväinen samoin kuin Winposin nopeaan reagointiin, olipa kyse sitten toiveista tai ongelmista.

 

Aschan Coffee kassaohjelmisto

Aschan Coffee Suomen liiketoiminnan johtaja Charlotta Nylund (vas.) ja Winposin myyntijohtaja Olli-Pekka Vanhanen ovat tyytyväisiä yritystensä hyvin toimivaan asiakassuhteeseen. - Kassajärjestelmä helpottaa keskitetysti raportointia ja seurantaa myös ostotoiminnan puolella.

 

Vitriini 2-2012 (Teksti ja kuva, Timo Mononen)

 

Lisätietoja:

Ota yhteyttä ja varaa esittely