Bocks Corner Brewery

Bock’s Cornerissa arvostetaan paikallisuutta


Bock’s Corner Brewery aloitti toimintansa Vaasan Pukinkulmassa 2015 helmikuussa. Paikka ei olisi voinut olla parempi, sillä alueella on ollut panimotoimintaa jo vuodesta 1865. Hankkeella päätettiin herättää Pukinkulman panimoperinteet taas eloon, ja siinä onnistuttiinkin. Bock`sin toimitusjohtaja Jura Mikkonen arvostaa perinteitä ja yhteisöllisyyttä sekä puhaltaa paikallisten toimijoiden kanssa samaan hiileen. Seinillä roikkuu paikallisen taiteilijan maalauksia. Bock’s Cornerin suussa sulavat makkarat ja herkut tehdään lähiseudun tuotteista sekä oman karjatilan lihasta. Oluet ja siiderit tulee luonnollisesti omasta panimosta ja kahvi valmistuu alusta loppuun paikan päällä. Bocks Corner on tänä päivänä yksi Vaasan suosituimmista ravintoloista.

Winpos Bock’sin kassajärjestelmätoimittajaksi

Bock’sissa on myös jotain muuta paikallista, Winpos kassajärjestelmä. Panimoravintolassa on kolme kassaa, yksi myymälän ja kaksi ravintolan puolella. – Valitsimme kassajärjestelmätoimittajaksemme aikoinaan Winposin koska järjestelmä vastasi tarpeitamme, oli hinnallisesti kohdallaan ja tukipalvelut löytyivät läheltä, kertoo Jura Mikkonen. – Winpos on myös toiminut meillä hyvin, parasta järjestelmässä on erityisesti integraatio eri toimintojemme välillä ja raportointityökalut, jotka helpottavat huomattavasti työtämme.

Nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin

Winposin myyntipäällikkö Kjell Nygård ja Jura Mikkonen ovat tyytyväisiä yhteistyöhön. Nygård kertoo kassajärjestelmätoimituksen sujuneen hyvin ja joustavasti. - Niin kuin aina, pyrimme myös tässä toimituksessa vastaamaan nopeasti asiakkaan tarpeisiin, ja mielestämme olemme myös siinä onnistuneet, sanoo Nygård. Mikkonen jatkaa: -Kyllä, asennus ja alkukoulutus hoidettiin nopeasti ja moitteettomasti. Uusien toimintojen myötä myös jatkokoulutustarpeisiimme on aina vastattu reippaasti. Yhteistyömme on sujunut hyvin ja meille sopivat ratkaisut ovat löytyneet jopa kiireellisellä aikataululla.

Bocks kassajarjestelma

Kjell Nygård ja Jura Mikkonen tyytyväisiä yhteistyöhönBock’s Corner suosittelee

- Winpos on kassajärjestelmänä helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelma. Meillä ei kyllä ole muista vastaavanlaisista kassajärjestelmistä aikaisempaa kokemusta, mutta jo ainoastaan saamamme asiakaspalvelun laadun takia suosittelisin Winposia kassajärjestelmätoimittajana myös muille yrityksille. Asiakaspalvelu on toiminut erittäin ripeästi, auttavaisesti ja asiakasläheisesti, kehuu Mikkonen.

 

Lisätietoja:

 

Ota yhteyttä ja varaa esittely