Capperi

Pizzeria Capperin kassajärjestelmä

Ravintolapäällikkö Miguel Angel Papaianni kertoo asiakaspalvelun olevan Capperilaisille sydämenasia

 

Lähiöpizzeria Capperin pöydät varataan jo edellisiltana
 

Napolilaispizzeria Capperi on käyttänyt Winpos kassajärjestelmää 2 vuotta. Capperi avasi ensimmäisen pizzeriansa Oulunkylään 2017 huikealla menestyksellä. Helmikuussa Capperi avasi toisen ravintolansa Helsingin keskustaan. Winposilla on ollut ilo seurata Capperin menestystä ja kasvua.

Kaksi vuotta sitten ryhmä ystäviä päätti perustaa kotikulmilleen Oulunkylään sellaisen ravintolan, jossa itse viihtyisivät. Tuloksena oli Napolilainen ravintola Capperi, joka nousi hetkessä yhdeksi pizzerioiden kärkinimeksi Helsingissä.

Capperin kaikki yli 50 asiakaspaikkaa ovat usein varatut. Varsinkin ilta-aikaan paikka saattaa täyttyä nopeastikin. Parasta onkin varata pöytä jo etukäteen.

- Menestyksemme salaisuutena on korkealaatuiset käsin poimitut raaka-aineet ja tarvikkeet, jotka maahantuomme itse. Käyttämämme tuotteet on valittu parhaiksi myös italiassa. Mutta mitäpä sitä ei tekisi Suomen parhaan pizzan vuoksi, naurahtaa iloinen ravintolapäällikkö Miguel Angel Papaianni ja lisää myös asiakaspalvelun olevan Capperissa sydämenasia.

Aito Napolilainen Pizza paistuu kuparipäällysteisessä uunissa 460 asteen lämpötilassa vain yhdessä minuutissa. Valmistustapansa ja aitojen laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta Capperi kantaa myös ainoana pizzeriana Suomessa Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä.

 

Seuraavaksi vallataan Helsingin keskusta

2019 alkaa jännittävissä merkeissä. Capperi laajensi toimintaansa avaamalla uuden ravintolan myös Helsingin keskustaan Rikhardinkadulle. Ravintola on keskeisellä paikalla ja siellä on 45 asiakaspaikkaa. Ravintolan avajaisia vietettiin 8.2.2019.

Uudessa ravintolassa on myös Winpos kassajärjestelmä. Ketjunohjauksen avulla voidaan keskitetysti seurata ja ohjata molempien ravintoloiden toimintaa.

- Yhteistyömme Winposin kanssa on toiminut loistavasti. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja nopea. Olemme myös aina tarvittaessa saaneet apua nopeasti. Voin suositella Winposia myös muille ravintoloille, sanoo Miguel Angel Papaianni.

 

Lisätietoja:

 

 

Ota yhteyttä ja varaa esittely