Himas

Hampurilaisravintola Himas Winpos kassajarjestelmat

Himas & Winpos

 

Vaasalainen hampurilaisravintola Himas on käyttänyt Winpos kassajärjestelmää vuoden. Vaasan torin laidalla sijaitseva ravintola houkuttelee nälkäisiä asiakkaita paitsi maineellaan myös hiiligrillin kutsuvalla tuoksulla. Himaksessa on avokeittiö ja urbaaninen, olohuonemainen tunnelma. Korkealaatuisten burgereiden valmistuksessa käytetään puhtaita lähellä tuotettuja raaka-aineita. Tarjolla on myös paikallisten pienpanimoiden oluita.

Himaksen ravintoloitsija Fatos Kavaja omistaa toisenkin vaasalaisen ravintolan. Myös pizzeria Illyrians on yksi Vaasan suosituimmista ravintoloista. Illyriansissa on tällä hetkellä vielä käytössä perinteinen kassakone, mutta myös se tullaan vaihtamaan tulevaisuudessa Winposiin, kertoo Kavaja.

- Winpos on kassajärjestelmänä erittäin helppokäyttöinen. Raportit tulevat aina aamuisin sähköpostiin selkeässä muodossa ja kaikki tilastot ovat helposti haettavissa järjestelmästä.  Raporteista selviää myydyimmät tuotteet ja myyntiraporttien avulla pystymme ennustamaan tuotteiden menekkiä ja vähentämään hävikkiä. Myös itse kassapuoli on helppokäyttöinen.

Fatos Kavaja suosittelee hyvillä mielin Winposia ravintolatoimialalle. – Todellakin. Itse asiassa olen jo niin useasti tehnytkin. Muun muassa vaasalainen ravintola Little Pub valitsi Winposin osittain suositukseni perusteella, naurahtaa iloinen ravintoloitsija.

- Yhteistyömme on toiminut uskomattoman hyvin. En olisi näin hyvää palvelua osannut odottaa aikoinaan, kun järjestelmä otettiin käyttöön. Etenkin haluan kiittää Winposin asiakastukihenkilöitä, joilta olemme aina tarvittaessa saaneet apua erittäin nopeasti. Kiitos yhteistyöstä Winpos!

 

Lisätietoja:

 

Ota yhteyttä ja varaa esittely