Hotelli-Ravintola-Keilahalli Alvariini

Monipuolinen kassaratkaisu ja luotettava kumppani


Alajärveläinen hotelli -ravintola Alvariini ja Winpos ovat tehneet yhteistyötä viisi vuotta. Hotelliyrittäjät Tomi ja Salla Hemminki ovat tyytyväisiä kassajärjestelmä valintaansa. - Aikaisempaa kokemusta kassajärjestelmistä meillä ei aloittaessamme ollut mutta sanotaan niin että, kuka tahansa joka tietokonetta on käyttänyt, osaa käyttää myös Winposia, naurahtaa Tomi.

ALVARIININ KASSAYMPÄRISTÖ on laaja. Kolmella kassapäätteellä hoidetaan hotelli, ravintola, keilahalli, lipunmyynti, narikka sekä kokous ja saunavaraukset. - Myymme myös paketoituja palveluita kuten esim. teatteri- ja tykypaketteja, kertoo Salla ja jatkaa: - Winpos on järkevä ja helppo kassaratkaisu joka soveltuu erinomaisesti liiketoimintaamme.

Alvariinissa on aina tehty ruoka alusta asti itse ja suosittu lähituottajia. Lokakuussa Alvariini muutti à la carte listan lähituotettuihin burgereihin, jonka seurauksena kävijämäärä on moninkertaistunut. Muutos kävijämäärässä piristää yrittäjien mieltä. - Kassapalvelut toimii meillä hyvin myös nopealla tempolla, niin tilausten kuin maksunkin osalta. Mahtavaa että ihmiset ovat ottaneet uudistuksen näin hyvin vastaan, Hemmingit iloitsee.

Kassajarjestelma Alvariini

Kuvassa Jouni Mäkynen ja Tomi Hemminki

 

HOTELLIVARAUKSET otetaan sisään Sportum varausjärjestelmään. Winposin myyntipäällikkö Jouni Mäkynen ja Tomi keskustelevat järjestelmien integroinnista. - Integraatioita Sportumin kanssa on jo tehty, sanoo Mäkynen, joten tämäkin rajapinta luonnollisesti onnistuu. Muitakin mahdollisia projekteja tulee esille, kuten keittiönäytön ja tarjoilijapäätteiden käyttöönotto.

Keskustelu jatkuu vilkkaana ja kaikesta heijastuu hyvä yhteistyö ja myyjän kiinnostus asiakkaan tarpeista. - Olemme aina saaneet Winposilta loistavaa palvelua. Isäni tapasi sanoa ”hyvä kello kauas kuuluu, paha paljon kauemmaksi”. - Winpos on hyvin sisäistänyt sanonnan merkityksen, he osaavat huolehtia asiakassuhteistaan, kehuu Tomi Hemminki. 

 Hotelli Ravintola Keilahalli Alvariini

 

Lisätietoja:

 

 

Ota yhteyttä ja varaa esittely