Ravintola Holy Smoke

Holy Smokessa panostetaan laatuun ja nopeaan palveluun

Holy Smoke kassajärjestelmä

Winpos ja Holy Smoke ovat tehneet yhteistyötä noin vuoden. Nykyaikaisella kassaratkaisulla ravintola halusi pienentää virhemarginaalia sekä tehostaa liiketoimintaa ja palvelua.

 

Seinäjoen torin kupeessa sijaitseva Ravintola Holy Smoke koostuu yökerhosta ja ruokaravintolasta. Ravintolassa leijailee pehmeä savun tuoksu, joka tulee Holy Smoken sydämestä, suuresta avotuligrillistä. Raaka-aineissa suositaan ennen kaikkea lähituottajia ja annokset pyritään valmistamaan alusta asti itse. AlaCarte listan lisäksi ravintolassa on tarjolla arkipäivisin herkullinen lounaspöytä ja lauantaisin brunssi.

Aloitimme toimintamme perinteisellä kassakoneella 2015, mutta heti alusta asti oli selvää, että nykyaikainen kassajärjestelmä tullaan ottamaan käyttöön. Kassakone oli hidas ja kömpelökäyttöinen. Tarjoilijat kirjoittivat tilaukset lapulle ja aikaa kului turhiin manuaalisiin työvaiheisiin, kertoo Holy Smoken omistaja Jani Ketola.

Keskustelut uudesta kassajärjestelmästä ja yrityksen tarpeista aloitettiin Seinäjoen Anvian kanssa keväällä 2016. Anvia suositteli Ketolalle Winposia ja siitä homma lähtikin eteenpäin. Winpos oli meille järkevin vaihtoehto toiminnoiltaan ja hinnaltaan, muistelee Ketola.

Asennus- ja koulutusvaihe oli hyvin selkeä. Olemme olleet tyytyväisiä erityisesti Winposin projektivastaavaan Ari-Pekka Kattaiseen. Mielestäni on hyvä, että meillä on Winposilla oma vastuuhenkilö, joka tuntee projektin.

Holy Smokella on käytössä 2 kiinteää kassaa ja 3 mobiilipäätettä sekä integroidut mobiilimaksupäätteet. Ravintolan toiminta on selkeytynyt ja nopeutunut huomattavasti uuden järjestelmän myötä. Voin ihan rehellisesti suositella Winposia muillekin ravintoloille. - Nyt kaikki bongit menee kassa- ja mobiilipäätteiltä suoraan keittiöön. Myös myynnin ja varaston seuranta on selkeytynyt. Viranomaisraportit ja muut raportit saadaan nyt automaattisesti ja ajastetusti lähetettyä järjestelmästä eteenpäin, iloitsee Ketola.

Ketola paljastaa vielä lopuksi, että kassoja tullaan varmasti tarvitsemaan tulevaisuudessa lisää, sillä Holy Smoke ravintoloita tullaan avaamaan myös muissa kaupungeissa.

Julkaistu 23.02.2017

Lisätietoja:
 

Ota yhteyttä ja varaa esittely