Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuuma Pasi Rautanen

Kuvassa Saunaravintola Kuuman toimitusjohtaja Pasi Rautanen

 

Saunaravintola Kuumassa panostetaan laatuun kaikilla osa-alueilla

 

Laukontorille, Tampereen keskustaan kesällä avautunut Saunaravintola Kuuma valitsi kassajärjestelmätoimittajakseen Winposin. Toimitusjohtaja Pasi Rautanen liputtaa yrityksen uuden ja nykyaikaisen kassaratkaisun puolesta. - Valitsimme Winposin kumppaniksi, koska järjestelmä mahdollisti kaikki haluamamme toiminnot, kuten laskutuksen ja tilavaraukset. Se vastasi parhaiten tarpeitamme, kertoo Rautanen. - Winpos on myös osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi, hän lisää.

Saunaravintola Kuuma yhdistää kahvila-ravintolan, terassibaarit sekä puu- ja savusaunat uudella tavalla pohjoismaiseksi rentouttamiselämykseksi. Saunaravintolassa on terasseineen 659 asiakaspaikkaa ja näiden lisäksi bussilastillinen saunojia mahtuu kerrallaan pukuhuone-, sauna- ja vilvoittelutiloihin. Kuumaan on myös tulossa allas, johon saunojat pääsevät turvallisesti pulahtamaan ympäri vuoden.

Ravintolaan ja keittiöön on panostettu vähintään yhtä paljon kuin saunoihin; ruokakonseptin on suunnitellut TV-kokki Sara La Fountain ja ruokalistasta vastaa keittiöpäällikkö Eero Mäkelä tiimeineen. Myös juomapuoli on laaja ja asiantuntijoiden kanssa tarkoin mietitty.

Kuumassa on käytössä 5 kiinteää kassapistettä ja 2 mobiilikassaa. - Olemme olleet tyytyväisiä Winposiin heti alusta lähtien. Vaikka aikataulu oli kiireinen, asennus ja koulutus sujuivat hyvin ja kaikki saatiin valmiiksi avajaispäivään mennessä. Kaikki myös oppivat järjestelmän nopeasti. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava. Raportointi johdolle saadaan joka aamu sähköpostiin ja aukioloaikojen tehokkuutta voidaan tämän ansiosta arvioida jatkuvasti. Lähiaikoina otamme uusina toimintoina käyttöön myös Winposin varauskalenterin ja graafisen raportoinnin, kertoo Rautanen.

-Suosittelen Winposia muillekin, Rautanen toteaa. - Kassajärjestelmä sopii hyvin sekä kahvila-, baari -että ravintolaliiketoimintaan.

 

Lisätietoja:

Ota yhteyttä ja varaa esittely