Flamingo Spa


 

Flamingo Span kassoilla maksetaan rannekkeilla ja pyöritetään mainoksia

 

Flamingo Span kassajärjestelmät

Kuvassa Flamingo Span myynti- ja markkinointipäällikkö Satu Tuominen (vas.) ja palvelupäällikkö Mona Wikström (oik.)

 

Flamingo Spa tarjoaa monipuolista tekemistä ja hemmottelua kaiken ikäisille. Kylpylään kuuluu koko perheen vesipuisto, aikuisten sauna- ja hoitolamaailma, perinteinen kauneushoitola Day Spa, lasten sisäleikkipuisto Naurusaari, Spa Cafe sekä trendikäs Deliberi Flamingo.

Suomen suosituin vesipuisto Flamingo Spa on jo kymmenettä vuotta Winpos-asiakkaana. Flamingossa on 17 kassapistettä.

- Olemme olleet tyytyväisiä Winposiin yhteistyökumppanina. Kassa on helppokäyttöinen ja esimerkiksi kampanjoiden aktivointi nopeaa ja yksinkertaista. Procountor-integraation ansiosta ulkoiset raportointitarpeemme ovat vähäisiä ja kirjanpito on lähes reaaliaikaista. Meidän toimintamme kannalta tärkeää on myös se, että kassanäkymän voi kustomoida jokaiselle yksikölle sopivaksi, kertoo Flamingo Span palvelupäällikkö Mona Wikström.

Flamingo Spassa ei tarvitse kantaa käteistä tai pankkikorttia mukana, vaan maksuvälineenä toimii ranneke. Sähköiset älyrannekkeet on liitetty Winpos-kassaan. Ranneke maksutapana on asiakkaalle helppo ja sopii hyvin kylpylämaailmaan.

- Harvemmin uima-asuista löytyy taskuja lompakolle tai muille maksuvälineille, naurahtaa Wikström. Asiakas voi ostaa rannekkeella kylpylän puolella ja maksaa ostoksensa vasta pois lähtiessään.

Myös Flamingo Span myynti- ja markkinointipäällikkö Satu Tuominen liputtaa Winpos-kassajärjestelmän puolesta. - Kaksi vuotta sitten Flamingo Spassa uusittiin kassapäätteet. Uudet kassat ovat paitsi tehokkaampia myös toiminnoiltaan monipuolisempia. Kaikissa kassapäätteissä on 10,1” mainosnäytöt.  Hyödynnämme näyttöjä erittäin aktiivisesti kampanjoissa, mainonnassa, eduista kertomisessa ja yleisen informaation jakamisessa. Lisäksi tyylikäs näyttö sopii hyvin tilojemme yleisilmeeseen.

Flamingo Spa kassan mainosnäyttö

Mainokset pyörivät kassan asiakasnäytöillä automaattisesti aina kun ostoskori ei ole näkyvissä

 

- Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Marras-joulukuun vaihteessa uudistimme aikuisten puolen tarjontaa entisestään. Aiemman kuuden saunan lisäksi meillä otettiin aiemmin tilaussaunana ollut suuri höyrysauna kaikkien asiakkaiden käyttöön. Tilaan tuotiin myös jalkakylpyalue. Kesällä lanseerasimme uuden omatoimisen saunajoogakonseptin, joka toimii hyvän olon saunassa. Vesipuiston puolella omatoiminen allastreeni Hydrohex on myös ollut menestys alusta alkaen, kertoo Tuominen.

- Kassajärjestelmän suhteen tulevia mahdollisia projekteja meillä on Winposin kanssa mm. tietokantamoottorin vaihto Microsoft SQL:ään. Markkinoinnin näkökulmasta tulemme mahdollisesti kehittämään näyttöjen käyttöä aiempaa täsmällisemmin osastokohtaisten tarjousten ja viestien kertomiseen.

 
Lisätietoja:
 

 

Ota yhteyttä ja varaa esittely