Keskitetyt areena-kassajärjestelmät tapahtumamyyntiin

Lyhennä jonotusaikaa ja paranna seurantaa

 


 

Modulaarinen kassajarjestelma

Modulaarinen areenaratkaisu

Areenaratkaisu on suunniteltu ympäristöihin, joissa on useita eri toimialojen kassoja, kuten lipunmyyntipisteitä, ravintoloita ja myymälöitä. Modulaarinen ratkaisu laajenee aina tarpeiden mukaan ja on liitettävissä useisiin muihin ohjelmistoihin.

Lipunmyynti verkossa

 

Online -tilaukset ja lipunmyynti

Säästä asiakkaidesi aikaa ja kasvata myyntiä verkossa. Winpos tekee yhteistyötä usean eri varausjärjestelmä- ja verkkokauppatoimittajan kanssa.

VIP asiakastoiminto

 

VIP- ja kanta-asiakastoiminnot

Winpos kanta-asiakashallinnan ja helppokäyttöisen asiakasrekisterin avulla pidät parempaa huolta asiakkaistasi. Huomioi VIP- ja kanta-asiakkaitasi. Luo kohdistettuja tarjouksia ja kampanjoita. Kassajärjestelmä on liitettävissä myös eri CRM-järjestelmiin.

Maksupäätteet ja mobiilimaksut

Nykyaikainen maksujen käsittely

Teemme yhteistyötä useiden johtavien maksupääte- ja mobiilimaksutoimittajien kanssa. Suomessa maksupäätekumppaneitamme ovat Nets, Verifone ja Poplatek. Mobiilimaksukumppaneinamme mm. MobilePay SEQR.

Mobiilikassa

Mobiilikassajärjestelmät

Winpos toimii kaikissa windows-tableteissa. Mobiilikassan avulla nopeutat palvelua, ja maksaminen onnistuu suoraan asiakkaan luona kun käytössäsi on myös langaton maksupääte.

Preorder ennakkotilaukset

Preorder -ennakkotilaus

Välty pitkiltä lippujonoilta ja väliaikojen kaaokselta. Järjestelmään liitettävällä Preorder -sovelluksella kävijät voivat tilata ja maksaa liput, juomat, ruoat ym. omalle paikalleen jo ennen kuin tapahtuma on alkanut.

Myynninseuranta

 

Keskitetty reaaliaikainen seuranta

Selainpohjaisella Sales Dashboard -ohjelmalla voit paikasta ja laitteesta riippumatta seurata reaaliaikaisesti toimipaikkojen ja kassapisteiden myyntiä selkeässä graafisessa näkymässä.

Winpos Helpdesk

 

Kotimainen asiakastuki

Winpos asiakastuki palvelee päivittäin, myös ilta-aikaan ja pyhäpäivinä. Tukipyynnön voit jättää osoitteessa help.winpos.fi, puhelimitse tai sähköpostitse.

Asennuspalvelut

 

Laaja palveluverkosto

Winpos on pohjoismainen kassajärjestelmätoimittaja. Meillä on vahva kumppani- ja palveluverkosto Suomessa ja pohjoismaissa, joten olemme nopeasti käytettävissä aina tarvittaessa.

Kassajärjestelmät pienille ja suurille yrityksille
 

Winpos kassa
Kassajärjestelmä yksittäiselle toimipaikalle

Winpos kassajärjestelmä soveltuu erinomaisesti yhden tai muutaman kassapisteen ympäristöihin. Areenajärjestelmämme on liitettävissä myös muihin ohjelmistoihin, kuten lipunmyynti- varaus- ja verkkokauppajärjestelmiin.

Winpos ketjunohjaus
Kokonaisvaltaiset ratkaisut ketjuille

Winpos kassa- ja myynninohjausjärjestelmät skaalautuvat aina ketjusi tarpeiden mukaan. Kokemuksemme ja kattavan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan areenaympäristöön monipuoliset ketjunohjausratkaisut.

Winpos kassaohjelma on käytössä useissa
pohjoismaisissa areenoissa

 

Winpos on kokenut Areena-kassaratkaisujen toimittaja. Monet areenat Suomessa ja Ruotsissa käyttävät keskitetysti hallittavaa Winpos areena-järjestelmää, eikä syyttä.

Areena asiakkaitamme uusi grey
 

Valmiit liitännät yleisimpiin toimialasi ohjelmistoihin

 

Tutustu kumppaneihimme

 

Winpos partnerit

Winpos partnerit

 

 

Nykyaikaiset ja tehokkaat kassalaitteet osana ratkaisua


Winpos kassajärjestelmä toimii kaikilla Windows-laitteilla. Nykyaikaiset ja laadukkaat kassalaitteemme on suunniteltu ennen kaikkea yrityskäyttöön ja kestämään kovaa käyttöä.  Toimitamme kompaktit kassapäätteet, maksupäätteet, mobiililaitteet, viivakoodinlukijat, kuittitulostimet, kassalaatikot ja muut  lisälaitteet aina tarpeidesi mukaan.

Kassaohjelmamme areenoille

 

Winpos asiakastuki aina palveluksessasi


Winpos asiakastuessa työskentelee tietojenkäsittelyn ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tarvittaessa tiimin tukena toimii ohjelmistokehitysryhmä ja projektin vastuuhenkilö. Tukipyynnöt voidaan lähettää suoraan lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Asiakastukemme auttaa vuoden jokaisena päivänä, myös ilta-aikaan.


Mara Suosittelee

Ota yhteyttä ja varaa esittely