Monipuolinen kassajärjestelmä
kaupan aloille

Monikanavaisen ja kasvavan kaupan luottokumppani

 


  

Modulaarinen kassajärjestelmä

 

Modulaarinen kokonaisuus kasvavalle kaupalle

Kaikki palvelut keskitetysti yhdestä paikasta. Kassajärjestelmämme mukautuu helposti kauppiaan yksilöllisiin ja muuttuviin tarpeisiin ja on helposti liitettävissä useisiin kaupan alan ohjelmistoihin.

Asiakashallinta

 

Selkeä kanta-asiakashallinta

Ylläpidä asiakastietoja kassajärjestelmässä ja paranna asiakaspalvelua tarjoamalla kohdistettuja tarjouksia, bonuksia ja kampanjoita asiakasryhmä- tai asiakaskohtaisesti.

Verkkokauppa

  

Verkkokaupparatkaisu osaksi kivijalkaa

Yhdistä kivijalka ja verkkokauppa. Teemme yhteistyötä useiden johtavien verkkokauppatoimittajien kanssa. Seuraa varastoa yhdestä paikasta käsin ja tee myyntiä samalla sekä myymälässä että verkossa. 

Ketjunohjaus

 

Monipuolinen ketjunhallinta

Onko sinulla useampia myymälöitä? Winpos kassajärjestelmässä seuraat ja hallitset reaaliaikaisesti ja keskitetysti liiketoimintasi kehitystä kaikkien myymäläketjusi myyntipisteiden osalta.

Itsepalvelukassa

Itsepalvelukassa

Itsepalvelukassan avulla voit helpottaa ruuhkahuippuja, lyhentää jonotusaikaa ja vapauttaa henkilökuntaa myymälän puolelle.

Maksujen kasittely

 

Maksujen käsittely

Teemme yhteistyötä useiden johtavien maksupääte- ja mobiilimaksutoimittajien kanssa. Suomessa maksupäätekumppaneinamme toimii Nets, Verifone ja Poplatek. Mobiilimaksukumppaneinamme mm. MobilePay SEQR.

Mobiilikassa

 

Nykyaikaiset mobiiliratkaisut

Winpos kassajärjestelmä toimii kaikissa windows-tableteissa. Mobiilikassan avulla nopeutat palvelua, ja maksaminenkin onnistuu suoraan asiakkaan luona kun käytössäsi on myös langaton maksupääte.

Kassajarjestelma tuki

 

Kotimainen asiakastuki

Winpos asiakastuki palvelee päivittäin, myös iltaisin ja pyhäpäivinä. Tukipyynnön voit jättää osoitteessa help.winpos.fi, puhelimitse tai sähköpostitse.

Asennuspalvelut

Laaja palveluverkosto

Winpos on pohjoismainen kassajärjestelmätoimittaja. Vahvan suomalaisen ja pohjoismaisen kumppani- ja palveluverkoston ansiosta olemme nopeasti käytettävissä aina tarvittaessa.

 

Kassaratkaisut niin pienille kuin suurille myymälöille

 

Winpos kassa

Kassajärjestelmä yksittäisille myymälöille ja aloittaville yrityksille

Winpos kassajärjestelmäratkaisu soveltuu yhden tai muutaman kassapisteen toimintaympäristöihin. Kassajärjestelmään integroidut verkkoratkaisut voidaan liittää mukaan myös pienempiin kassaympäristöihin.

Ketjunohjaus

Kassa- ja myynninohjausjärjestelmä kauppaketjuille

Riippumatta siitä onko yritykselläsi 2 tai 500 toimipaikkaa, Winpos kassa- ja myynninohjausjärjestelmät skaalautuvat aina ketjusi tarpeiden mukaan. Kokemuksemme ja kattavan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan monipuoliset ketjuohjatut myymäläratkaisut, jotka soveltuvat niin perinteisille kivijalkamyymälälöille kuin monikanavaiseen myyntiin.

 

Kiinnostaisiko tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat?

 

Salkari Oy

Sportia

Kassajarjestelma Life

Euronics

Lue kokemuksia Winpos kassajärjestelmästä

 

Winpos kassajärjestelmä on käytössä useilla eri kaupan aloilla. Teemme yhteistyötä suurien monikansallisten yritysten kanssa kuin myös lukuisien pienien putiikkien kanssa. katso miten kassaratkaisumme on helpottanut asiakkaidemme liiketoimintaa. 

Valmiit liitännät yleisimpiin kaupan alan ohjelmistoihin

 

Tutustu kumppaneihin

 

Winpos partnerit

Winpos partnerit

 

Retail kassajärjestelmä

 

Nykyaikaiset ja tehokkaat kassalaitteet

osana ratkaisua

 

Winpos Retail kassajärjestelmä toimii kaikilla Windows-laitteilla. Nykyaikaiset ja laadukkaat kassalaitteemme on suunniteltu ennen kaikkea yrityskäyttöön ja kestämään kovaa käyttöä.  Toimitamme kompaktit kassapäätteet, mobiililaitteet, maksupäätteet, viivakoodinlukijat, kuittitulostimet, kassalaatikot ja muut  lisälaitteet aina tarpeidesi mukaan.

Winpos asiakastuki aina palveluksessasi

Winpos asiakastuessa työskentelee tietojenkäsittelyn ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tarvittaessa tiimin tukena toimii ohjelmistokehitysryhmä ja projektin vastuuhenkilö. Tukipyynnöt voidaan lähettää suoraan lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Asiakastukemme auttaa vuoden jokaisena päivänä, myös ilta-aikaan.

Winpos kassajärjestelmä-tuki

Ota yhteyttä ja varaa esittely