Joustava ja älykäs kassajärjestelmä ravintolalle

Järjestelmäratkaisut kaiken kokoisille ravintoloille


 

  

Ketjunohjaus

 

Kassajärjestelmä kasvaa yrityksesi mukana

Olipa sinulla sitten yksi kahvila tai suuri monikansallinen ravintolaketju, Winpos kassaratkaisumme soveltuu ravintolasi tarpeisiin. Winpos kassajärjestelmän avulla ohjaat ja hallitset keskitetysti koko ravintola- tai kahvilaketjuasi.

Asiakashallinta

 

Huomioi asiakkaasi

Winpos kanta-asiakashallinnan ja helppokäyttöisen asiakasrekisterin avulla pidät parempaa huolta asiakkaistasi. Ryhmittele asiakkaat ja kohdista kampanjat oikeille ryhmille oikeaan aikaan. Winpos kassajärjestelmä on liitettävissä eri CRM-järjestelmiin, jotka voidaan määrittää toimimaan myös asiakashallinnan master-järjestelmänä.

Myynninseuranta

 

Helppo liiketoiminnan seuranta

Selainpohjaisella Sales Dashboard -ohjelmalla voit paikasta ja laitteesta riippumatta seurata reaaliaikaisesti toimipaikkojesi myyntiä selkeässä graafisessa näkymässä.

Poytakartat

 

Älykäs pöytien hallinta

Winpos pöytien hallinta on suunniteltu selkeyttämään menestyvän ravintolan toimintaa. Winpos pöytäkartat ja hallintatoiminnot pitävät huolen, ettei asiakkaidesi tarvitse odotella tilaustaan liian pitkään.
Tilaukset voidaan lähettää pöytäkohtaisesti jopa osissa suoraan keittiöön ja laskujen jako onnistuu suoraan pöydässä ilman pään vaivaa.

Varastoseuranta

 

Tehokas varastonhallinta

Nopeuta ja helpota päivittäisiä rutiinejasi. Winpos kassajärjestelmän avulla lajittelet tuotteesi selkeästi ja automatisoit tilaukset. Reaaliaikainen varaston seuranta pitää huolen että oikea määrä tuotteita on aina varastossa ja varastosi vähenee vain kassamyynnin kautta.

Tarjoilija kohtainen seuranta

 

Tarjoilijakohtainen seuranta

Tarkkaile ja tehosta liiketoimintaasi seuraamalla päivän, viikon tai kuukauden parhaita myyntiaikoja aina tarjoilijakohtaisesti.

Online lipunmyynti

 

Online-tilaukset ja lipunmyynti

Säästä asiakkaidesi aikaa ja kasvata myyntiä verkossa. Winpos tekee yhteistyötä usean eri varausjärjestelmä- ja verkkokauppatoimittajan kanssa.

Mobiilikassa

 

Mobiiliratkaisut

Vapauta myyntisi. Mobiilikassan avulla voit ottaa tilaukset jo suoraan pöydässä. Mobiiliratkaisumme soveltuu myös loistavasti aitioiden tai vip-tilojen helppokäyttöisiksi itsepalvelutilauspäätteiksi.

Kassajarjestelma tuki

 

Palveleva asiakastuki

Winpos asiakastuki on käytettävänäsi vuoden jokaisena päivänä klo 22.00 saakka puhelimitse ja sähköpostitse. Voit myös jättää tukipyynnön suoraan Online Help -sivustollamme help.winpos.fi

Kassajärjestelmäratkaisut kaiken kokoisille ravintoloille

 

Winpos kassa
 Kassajärjestelmät yksittäisille ravintoloille

Winpos ravintolajärjestelmä soveltuu erinomaisesti yhden tai muutaman kassapisteen ympäristöihin. Järjestelmä on liitettävissä myös muihin ravintola-alan ohjelmistoihin.

Ketjunohjaus
Kokonaisvaltaiset ratkaisut ravintolaketjuille

Kassajärjestelmä skaalautuu aina ketjusi tarpeiden mukaan riippumatta ravintolaketjusi koosta. Kokemuksemme ja kattavan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan ravintola-alalle monipuoliset ketjunohjausratkaisut.

Katso mitä mieltä ravintola-asiakkaamme ovat

 

Winpos kassajärjestelmä on laajalti käytössä ravintola-aloilla. Teemme yhteistyötä sekä suurten monikansallisten yritysten että lukuisten pienten kahviloiden kanssa. Katso miten Hospitality-ratkaisu on helpottanut asiakkaidemme liiketoimintaa.

Hampurilaisketju Friends&Brgrs

Levi Restaurants kassajärjestelmä

Espresso House CoffeeShops

Fondis restaurants

 Lue kokemuksia Winpos ravintolajärjestelmästä

 

 

 

Nykyaikaiset ja tehokkaat kassalaitteet osana ratkaisua
 

Winpos kassajärjestelmä toimii kaikilla Windows-laitteilla. Nykyaikaiset ja laadukkaat kassalaitteemme on suunniteltu ennen kaikkea yrityskäyttöön ja kestämään kovaa käyttöä.  Toimitamme kompaktit kassapäätteet, mobiililaitteet, maksupäätteet, viivakoodinlukijat, kuittitulostimet, kassalaatikot ja muut  lisälaitteet aina tarpeidesi mukaan.

 

 

Kassajarjestelma ravintolalle

Winpos asiakastuki aina palveluksessasi


Winpos asiakastuessa työskentelee tietojenkäsittelyn ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tarvittaessa tiimin tukena toimii ohjelmistokehitysryhmä ja projektin vastuuhenkilö. Tukipyynnöt voidaan lähettää suoraan lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Asiakastukemme auttaa vuoden jokaisena päivänä klo 22.00 saakka.


Mara Ry suosittelee

Ota yhteyttä ja varaa esittely