Vapaa-aika- ja matkailualan kassaohjelmisto

Useiden erillisten myyntipisteiden keskitettyyn seurantaan

 


 

Kassa-asiantuntija

 

Toimialasi kassa-asiantuntija

Winpos kassaohjelmisto sopii erinomaisesti museoille, kouluille, uimahalleille, huvipuistoille, kaupungeille ja matkailu- sekä risteilyaloille. Kassaohjelmamme sisältää kaikki merkittävät kassatoiminnot ja nopeuttaa päivittäisiä rutiineja niin lipunmyyntialoilla kuin julkisella sektorilla.

Keskitetty seuranta

 

Erillisten myyntipisteiden keskitetty seuranta

Vapaa-aika- ja matkailualojen kassajärjestelmä toimii luotettavasti ympäristöissä joissa on useita eri toimialojen kassoja, kuten lipunmyyntipisteitä, ravintoloita ja myymälöitä. Winpos kassaohjelmat mahdollistavat koko liiketoiminnan selkeän ja keskitetyn ohjauksen ja seurannan.

Ketjunohjaus

 

Joustava ketjunohjaus

Riippumatta siitä onko sinulla yksi toimipaikka vai suuri monikansallinen ketju, kassajärjestelmämme joustaa ja skaalautuu aina tarpeidesi mukaan. Winpos kassajärjestelmä on myös helposti liitettävissä useisiin eri ohjelmistoihin.

Asiakashallinta

 

Selkeä kävijäseuranta ja asiakashallinta

Ylläpidä asiakas- ja vierailijatietoja järjestelmässä ja huomioi asiakkaitasi tarjoamalla kohdistettuja tarjouksia, bonuksia ja kampanjoita asiakasryhmä- tai asiakaskohtaisesti.

 

Mobiilikassat

 

Mobiilikassat liikkuvaan myyntiin

Vapauta myyntisi. Mobiilikassan ja mobiilimaksupäätteen avulla voit suorittaa myynnin suoraan asiakkaan luona ja nopeuttaa palvelua. Mobiilikassat toimivat vapaa-aika- ja matkailualoilla loistavasti myös lisäkassoina sesonkiaikaan.

Online lipunmyynti

 

Online -tilaukset ja lipunmyynti

Winpos tekee yhteistyötä usean eri varausjärjestelmä- ja verkkokauppatoimittajan kanssa. Voit myydä tuotteitasi ja pääsylippuja  myös verkossa, ja seurata varastoa keskitetysti.

Maksujen käsittely

 

Maksujen käsittely

Teemme yhteistyötä useiden johtavien maksupääte- ja mobiilimaksutoimittajien kanssa. Suomessa maksupäätekumppaneitamme ovat Nets, Verifone ja Poplatek. Mobiilimaksukumppaneinamme mm. MobilePay SEQR.

Asennuspalvelut

 

Laaja palveluverkosto

Winpos on pohjoismainen kassajärjestelmätoimittaja. Meillä on vahva kumppani- ja palveluverkosto Suomessa ja pohjoismaissa, joten olemme nopeasti käytettävissä aina tarvittaessa.

Winpos Helpdesk

 

Kotimainen asiakastuki

Winpos asiakastuki palvelee päivittäin, myös ilta-aikaan ja pyhäpäivinä. Tukipyynnön voit jättää osoitteessa help.winpos.fi, puhelimitse tai sähköpostitse.

Kassaratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille
 

Winpos kassa
Kassaohjelma yksittäiselle toimipaikalle

Winpos kassaohjelma soveltuu erinomaisesti yhden tai muutaman kassapisteen ympäristöihin. Muut ohjelmistot, kuten esim. verkkokauppa- ja lipunmyyntijärjestelmät ovat liitettävissä osaksi kassaohjelmistoa.

Ketjunohjaus
Kokonaisvaltaiset ratkaisut ketjuille

Riippumatta siitä kuinka monta toimipaikkaa ketjullasi on, kassajärjestelmämme skaalautuu aina tarpeidesi mukaan. Seuraa ja ohjaa liiketoimintaasi keskitetysti kaikissa eri toimipaikoissa.

Kiinnostaisiko tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat?

  

Sarkanniemi Elämyspuisto

Duudsonit Activity Park

Muumimaailma

Nokia River Golf kassajarjestelma

 

Lue asiakkaidemme kokemuksia


Winpos kassajärjestelmä on laajalti käytössä vapaa-aika ja matkailualoilla. 

Valmiit liitännät yleisimpiin vapaa-aika- ja matkailualan ohjelmistoihin


Tutustu kumppaneihin

 

Winpos partnerit

Winpos partnerit

 

 

Nykyaikaiset ja tehokkaat kassalaitteet
osana ratkaisua
 

Winpos kassajärjestelmä toimii kaikilla Windows-laitteilla. Nykyaikaiset ja laadukkaat kassalaitteemme on suunniteltu ennen kaikkea yrityskäyttöön ja kestämään kovaa käyttöä.  Toimitamme kompaktit kassapäätteet, mobiililaitteet, maksupäätteet, viivakoodinlukijat, kuittitulostimet, keittiökirjoittimet, kassalaatikot ja muut  lisälaitteet aina tarpeidesi mukaan.

kassaratkaisut matkailu ja ravintola-alalle

 

Winpos asiakastuki aina palveluksessasi


Winpos asiakastuessa työskentelee tietojenkäsittelyn ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tarvittaessa tiimin tukena toimii ohjelmistokehitysryhmä ja projektin vastuuhenkilö. Tukipyynnöt voidaan lähettää suoraan lomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Asiakastukemme auttaa vuoden jokaisena päivänä, myös ilta-aikaan.


Mara Suosittelee2

Ota yhteyttä ja varaa esittely