Anker Solutions ja Winpos yhdistyvät

20.06.2018
LEHDISTÖTIEDOTE
Kesäkuu 2018

 

Anker Solutions AB ja Winpos Group AB yhdistyvät vahvistaakseen asemaansa ruotsalaisilla markkinoilla. Anker Solutions AB on jo vuosien ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä Winposin kanssa ainoana ruotsalaisena hospitality-alan jälleenmyyjänä.

Anker Solutions AB on viime vuosina menestyksekkäästi markkinoinut Winpos-konsernin kehittämää AnkerPOS-ohjelmistoa Ruotsissa. AnkerPOS on moderni ja joustava hospitality-alan ohjelmisto.

Winpos on jo aikaisemmin tänä vuonna yhdistynyt IT-yhtiö Caruksen kanssa ja nyt siis myös Anker Solutions AB liittyy Winpos Groupiin.

-  Olemme todella iloisia, että Anker Solutions henkilöstöineen haluavat siirtyä saman sateenvarjon alle Winpos Groupin kanssa, sanoo Winpos Groupin puheenjohtaja sekä pääomistaja Oscar Stenberg. - Olemme jo vuosien ajan tehneet hyvää ja tiivistä yhteistyötä, joten tämä askel tuntuu luonnolliselta.

- Näemme markkinoilla yhä enemmän konsolidoitumista. Yhdessä Caruksen ja Anker Solutionsin kanssa pystymme vahvistamaan asemaamme, tukeamme ja myyntiorganisaatiotamme.

- Seuraavan askeleen ottaminen matkallamme tuntuu jännittävältä, sanoo Anker Solutionsin toimitusjohtaja Peter Ekvall.

- Tiivistämällä yhteistyötä Winposin kanssa pystymme tarjoamaan parempaa kokonaisratkaisua sekä olemassa oleville että uusille asiakkaille.

Anker Solutions jatkaa toimintaansa kuten aiemmin. Pääkonttori sijaitsee Solnassa ja Peter Ekvall jatkaa toimitusjohtajana.

Winpos Group


Winpos on merkittävä kassajärjestelmätoimittaja, jonka suomalainen pääkonttori sijaitsee Vaasassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Uumajassa. Yrityksellä on toimipisteet myös Norjassa, Tanskassa, Slovakiassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Winpos Group työllistää yli 150 kokenutta ja omistautunutta asiantuntijaa. Yrityksen liikevaihto on n. 18 miljoonaa euroa.

Winpos toimittaa omalle järjestelmäalustalle perustuvia kokonaisvaltaisia ja edistyksellisiä kassajärjestelmäratkaisuja. Olemme toimittaneet ohjelmistolisenssejä 12 eri maahan. Asiakkaamme edustavat monta eri alaa, kuten vähittäiskauppa-, hospitality-, areena- sekä risteilyalaa.

Missiomme on auttaa asiakkaitamme menestykseen luotettavien, innovatiivisten ja kustannustehokkaiden kassajärjestelmäratkaisujen avulla.


Lisätietoja:


Peter Ekvall,                                                   
toim.joht. Anker Solutions AB                          
+46 73 052 34 88                                            
peter.ekvall@ankersolutions.se                       

Oscar Stenberg,
hall.pj. Winpos Group AB
+46 90 690 32 00
oscar.stenberg@winpos.se


Winpos Anker Solutions
Siirry "Uutiset"-sivulle

Ota yhteyttä ja varaa esittely