Tulevaisuuden ravintolassa tilaukset ja varaukset tehdään monikanavaisesti

25.02.2020

Ravintoloiden kassajärjestelmät ja tilausjärjestelmät kehittyvät nyt nopeasti. Vaaditaan yhä tehokkaampaa palvelua ja nopeampaa tiedonkulkua. Käteisen vähetessä syntyy uusia maksutapoja ja tilauskanavia. Monet työvaiheet, kuten esimerkiksi taloushallinto, on jo nyt pitkälle automatisoitu tietojärjestelmien avulla. Itsepalvelukassat alkavat olla jo tuttu näky Fastfood ravintoloissa. Myös erilaiset asiakaskohtaiset ennakkotilaus ja kanta-asiakas sovellukset yleistyvät vauhdilla.

Winpos on kassajärjestelmätoimittajan ominaisuudessa keskittynyt viime aikoina erityisesti ravintola-alan tarpeisiin. Olemme tehneet valtavan määrän kehitystyötä ravintolajärjestelmäämme ja kehittäneet mm. uusia sovelluksia, jotka nopeuttavat niin tilausprosessia, valmistusta kuin maksamistakin.

 

Tilaukset mobiilikassasta, asiakkaan puhelimesta tai itsepalvelukassasta suoraan keittiönäytölle

 

Kehitämme tällä hetkellä mm. kuluttajille suunnattua asiakaskohtaista ennakkotilaussovellusta, jonka kautta asiakas voi tehdä ja maksaa suoraan ravintolatilauksensa. Toinen jo pidemmälle kehitetty ja monessa paikassa käytössäkin oleva ratkaisumme on Winpos Selfservice itsepalvelukassa.

Winpos Mobiilikassa, joka on jo varsin pitkälle kehitetty kassasovellus, toimii älypuhelimissa ja tableteissa. Tarjoilija kirjaa tilauksen suoraan kassasovellukseen, josta tilaus siirtyy keittiöön tai haluttuun valmistuspisteeseen. Maksaminen voidaan suorittaa suoraan pöydästä langattomalla maksupäätteellä. Tarjoilija voi unohtaa kynän ja paperin ja keittiö saa reaaliaikaista selkeää tietoa tuotantonsa avuksi.

Mistä kanavasta tilaukset sitten tulevatkaan, voidaan ne ohjata suoraan keittiönäytölle. Kokki näkee tilauksen suoraan näytöltä ja voi kuitata sen valmiiksi yhdellä painalluksella. Fastfood puolella tieto annoksen valmistumisesta voisi lähteä esimerkiksi suoraan saliin asiakkaille suunnatulle tilaustaululle, josta asiakas näkee oman tilausnumeronsa ja tietää hakea tilauksensa. Helppoa ja nopeaa.

Tämän ominaisuuden ansiosta myös tilausten toimitusaikaa voidaan seurata ja hyödyntää tietoa työvuorosuunnittelussa.

Pystymme tarjoamaan nyt, ja tulevaisuudessa monikanavaisen ravintolakassaratkaisun. Ravintoloitsija voi keskitetysti hallita yritystoimintaansa, automatisoida useita työvaiheita ja tarjota asiakkailleen monikanavaiset maksutavat ja tilauskanavat.

Tule Gastro-messuille osastolle 6e8 katsomaan ja keskustelemaan Winpos asiantuntijoidemme kanssa miltä juuri sinun tulevaisuuden kassaratkaisusi voisi näyttää.

Gastro 2020 Suomi


Winpos Mobile kassajarjestelma
Siirry "Uutiset"-sivulle

Ota yhteyttä ja varaa esittely