Winposille kehuja Ruotsin jääkiekkoliigalta

19.10.2017

Keväällä 2013 Ruotsin jääkiekkosarja (SHL) otti yhteyttä 14 eri kassajärjestelmätoimittajaan. SHL:llä oli tarve nopeuttaa myyntiä, vähentää teknisiä ongelmia ja tehostaa koko organisaation raportointia. Kassajärjestelmätoimittajalta vaadittiin joustavuutta sekä kehitystyössä että integraatioissa. Toinen tärkeä kriteeri oli helposti saatavilla oleva ja osaava asiakastuki.

Yksikään 14 kassajärjestelmätoimittajasta ei kyennyt täyttämään SHL:n hyvin kattavan vaatimuslistan jokaista kohtaa. Winpos pystyi kuitenkin tarjoamaan ratkaisua, joka täytti 95 % organisaation tarpeista. Winpos osoitti myös pystyvänsä toteuttamaan kaikki SHL:n vaatimat integraatiot ja erikoistoiminnot.

SHL:llä on 12 areenaa Ruotsissa. Areenoissa on yhteensä n. 650 kassapistettä, mm. lipunmyyntipisteitä, kahviloita, ravintoloita, pubeja, VIP-tiloja, kioskeja ja myymälöitä. – Asennukset, koulutus ja käyttöönottoprojekti aloitettiin toukokuussa 2013 ja saatiin menestyksekkäästi vietyä loppuun syyskuussa 2013. Kehitimme areenajärjestelmäämme SHL:n toivomusten mukaisesti ja teimme ERP-, varaus- ja lipunmyyntijärjestelmiä varten tarvittavat integraatiot. Projektin aikataulu oli tiukka, mutta hyvän pohjatyön ja yhteistyön ansiosta onnistuimme erinomaisesti, kertoo Winpos Sweden AB:n toimitusjohtaja Magnus Olsén.

SHL:ssä ollaan hyvin tyytyväisiä Winposiin kassajärjestelmätoimittajana. Organisaatiossa koetaan, että Winpos on helppokäyttöinen ja luotettava hallintatyökalu. Vilkkaimman myynnin aikana järjestelmä toimii nopeasti ja vakaasti. Maksupäätteisiin liittyen NFC, eli lähimaksu, sekä Ica-Bankenin kehittämä Chip & Go -toiminto ovat nopeuttaneet maksutapahtumia huomattavasti.

Winpos areenajärjestelmä sai kehuja ja hyvää palautetta areenoilta heti ensimmäisen kauden jälkeen. Suoraan seuroilta saadut kommentit kertovat, että on pystytty lisäämään kävijäkohtaista myyntiä, että myynnin- ja tulosseuranta on toiminut aiempaa paremmin ja että järjestelmän on koettu toimivan hyvin vakaasti myös offline-tilanteissa.


SHL loggor2
Siirry "Uutiset"-sivulle

Ota yhteyttä ja varaa esittely