Avoimet työpaikat

Oy Winpos Ab on merkittävä pohjoismainen kassajärjestelmätoimittaja, joka toimittaa edistyksellisiä kassajärjestelmiä eri aloille. Palvelemme niin suuria, kansainvälisiä ketjuja kuin yksittäisiä pienempiä yrityksiä. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Uumajassa, Tukholmassa, Lontoossa, Leedsissä ja Košicessa. Lisäksi meillä on laaja jälleenmyyjä- ja yhteistyökumppaniverkosto pohjoismaissa sekä niiden ulkopuolella.

 

HAEMME NYT HELSINGIN TOIMISTOOMME

 

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on palava halu tehdä menestyksekästä b2b myyntityötä Suomessa ja pohjoismaissa. Olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta.

Sinulla tulee olla sujuva suomen ja englannin kielitaito. Ruotsin kielitaito on sinulle eduksi tehtävää hoitaessasi.

Arvostamme aiempaa kokemusta tieto- ja kassajärjestelmistä. Aiempi kokemus edellä mainituista ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä nopeasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä b2b-myynnin huippuosaajaksi, kannustavan ja hyvän palkkauksen, liikunnallisia henkilökuntaetuja sekä virkistystapahtumia loistavassa työporukassa.

Työpaikkasi sijainti tulee olemaan Helsinki, Pitäjänmäen toimistomme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 05.07.2019 osoitteeseen: rekry@winpos.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Olli-Pekka Vanhanen numerossa 045 632 1192.

 Rekry Winpos kassajarjestelmat

Ota yhteyttä ja varaa esittely