Avoimet työpaikat

Oy Winpos Ab on merkittävä pohjoismainen kassajärjestelmätoimittaja, joka toimittaa edistyksellisiä kassajärjestelmiä eri aloille. Palvelemme niin suuria, kansainvälisiä ketjuja kuin yksittäisiä pienempiä yrityksiä. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Uumajassa, Tukholmassa, Lontoossa, Leedsissä ja Košicessa. Lisäksi meillä on laaja jälleenmyyjä- ja yhteistyökumppaniverkosto pohjoismaissa sekä niiden ulkopuolella.

 

HAEMME NYT HELSINGIN TOIMISTOOMME

 

PROJEKTINVETÄJÄÄ 

Projektinvetäjän tehtävässä tulet toimimaan kassajärjestelmäprojektien suunnittelu- ja vetotehtävissä sekä asennus- ja koulutustehtävissä. Projektinvetäjän tehtävänä on käytännön tasolla vastata projektien tehokkaasta läpiviennistä ja toteutuksesta sekä järjestelmien sujuvasta käyttöönotosta. Lisäksi toimit tarvittaessa myynnin tukena projektien suunnittelussa jo tarjousvaiheessa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta erityisesti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tulet olemaan osa ammattitaitoista ja kassajärjestelmät hyvin tuntevaa tiimiä ja toimipaikkasi tulee sijaitsemaan Helsingin Pitäjänmäellä.

Tehtävään vaaditaan tietotekniikan perustaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Aiempaa kokemusta alalta emme vaadi, toki se on sinulle suuri etu tehtävää hoitaessasi. Koulutustaustasi voi olla hyvin vaihteleva, tärkeintä on kyky oppia ja omaksua uusia asioita liittyen tietotekniikkaan ja kassajärjestelmiin. Haluat ja pystyt toimimaan itsenäisesti sekä vastuullisesti, mutta omaat myös tiimipelaajan taitoja. Sinulla on sujuva suomenkieli niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito on sinulle eduksi tehtävää hoitaessasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 14.10.2019 osoitteeseen: rekry@winpos.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Palomäki +358 (0)44 317 1424

 Winpos Projektivetajat

Ota yhteyttä ja varaa esittely