Järjestelmäkehittäjä

Oy Winpos Ab on merkittävä pohjoismainen kassajärjestelmätoimittaja, joka toimittaa edistyksellisiä kassajärjestelmiä eri aloille. Palvelemme niin suuria, kansainvälisiä ketjuja kuin yksittäisiä pienempiä yrityksiä. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Uumajassa, Tukholmassa, Lontoossa, ja Kosicessa. Lisäksi meillä on laaja jälleenmyyjä- ja yhteistyökumppaniverkosto pohjoismaissa sekä niiden ulkopuolella.

 

Haemme nyt Suomen pääkonttoriin Vaasaan

 

JÄRJESTELMÄKEHITTÄJÄÄ

 

Työskentelemme suurimmaksi osaksi MS Visual Studio- sekä .NET-ympäristöissä. Tuote-portfoliomme sisältää niin perinteisiä työpöytä- ja websovelluksia kuin Android- ja iOS- mobiilisovelluksia. Kehitysprosessimme perustuvat ketteriin työmenetelmiin. Edellytämme hyviä SQL- tietokantakäsittelytaitoja.

Tehtäviisi kuuluu mm. uusien ohjelmien ja toimintojen kehittäminen, integraatioiden toteuttaminen sekä nykyisten ohjelmiemme ylläpito. Ajan myötä tulet mahdollisesti myös osallistumaan asiakas- ja partneritapaamisiin, joissa keskustellaan ja suunnitellaan uusia toimintoja.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, määrätietoisuutta, positiivista asennetta sekä joustavuutta tulosten saavuttamiseksi. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kehittyä IT-alan huippuosaajaksi kansainvälisessä ja nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tulet olemaan osa vahvaa, positiivista ja kokenutta työyhteisöä. Palkkasi tulee luonnollisesti olemaan kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry1@winpos.fi viimeistään 05.04.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa yrityksen CTO Kim Vestergård, puh. +358 (0)50 523 3245.

Ota yhteyttä ja varaa esittely