Uutiset

Luotettava kassakumppanisi

Winposille on tänäkin vuonna myönnetty Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti sekä Dun & Bradstreetin paras luottoluokitus, johon ainoastaan pieni osa Suomalaisista yrityksistä yltää. Molemmat sertifikaatit ovat hieno osoitus Winposin luotettavuudesta ja siitä että yrityksen talous ja toiminta ovat vakaalla pohjalla.

Read More »

Olemme mukana Gastro Helsinki 2024 -tapahtumassa 

Tavataan Gastro Helsinki -tapahtumassa 13.–15.3.2024
Löydät meidät osastolta 6e10, nähdään messuilla! Tule osastollemme keskustelemaan ja tutustumaan nykyaikaisiin Winpos ravintolaratkaisuihin, kuten Hospitality kassajärjestelmäämme, itsepalvelukassaratkaisuihimme, keittiönäyttöjärjestelmäämme ja uudistuneeseen mobiiliratkaisuumme. Nähdään Gastro-messuilla!

Read More »

Jungle Juice Bar

Suosittu Suomalainen mehu- ja smoothiebarketju Jungle Juice Bar on käyttänyt Winpos kassajärjestelmää jo 5 vuotta. Pitkän ja toimivan yhteistyön taustalla ovat ennen kaikkea ihmiset.

Read More »

Hyvää Joulua!

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2024!

Myös tänä vuonna olemme tehneet lahjoituksen kahteen tärkeään kohteeseen. Olemme osallistuneet Hyvä Joulumieli -keräykseen ja tehneet lahjoituksen Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Jouluterveisin,
Winpos tiimi

Read More »

P&O Ferries

Winpos tekee yhteistyötä P&O Ferries:n kanssa Ship of the Future-projektissa, jossa yhtiön päämääränä on uudistaa merimatkailukonseptia ja pysyä lauttaliikennetoimijana teknologiakehityksen kärjessä. Winposin toimittama kassaratkaisu koostuu useista tilauskanavista, kuten perinteisistä kassapäätteistä, itsepalvelukioskeista, mobiilisovelluksista ja mobiilimyyntiin käytettävistä tableteista.

Read More »
Haagan itsepalvelukassa

Hotel Haagassa opiskelijat maksavat lounaansa itsepalvelukassoilla

– Itsepalvelukassat ovat oppilaitoksen puolella meille ihan korvaamattomat. Perinteinen kassa sitoisi henkilökuntaa aivan tarpeettomasti ja opiskelijat ovat hyvin tottuneita maksajia näillä kassoilla. Päivittäin opiskelijalounasravintolan itsepalvelukassoilla asioi noin 150 -200 henkilöä. Pääsääntöisesti olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta itsepalvelukassoista. Winpos on selkeä ja hyvin toimiva ratkaisu.

Read More »
Lakeus Kokkaa 2023

Lakeus Kokkaa

Olemme mukana Lakeus Kokkaa-messuilla yhdessä Lakeus Officen kanssa 9.5 tiistaina klo 12.30-17.00.

Tule keskustelemaan ja tutustumaan tulevaisuuden kassaratkaisuihin.

Read More »
strongest in Finland

Luotettava kumppani

Winposille on myönnetty tänä vuonna Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Winpos kuuluu vuonna 2023 myös parhaaseen mahdolliseen Dun & Bradstreet luottoluokkaan

Read More »

Rolls Korpelankulmassa maksetaan itsepalvelukassalla

Kankaanpään Rolls Korpelankulmassa
otettiin Winpos itsepalvelukassa käyttöönnoin vuosi sitten.

Helppokäyttöinen ratkaisu on asiakkaalle nopea tapa tilata. Itsepalvelukassa vähentää jonoja ja nopeuttaa ruoan toimitusaikaa.
Lue koko asiakasjuttu ja katso itsepalvelukassan esittelyvideo allaolevasta linkistä

Read More »

Olemme mukana!

Tervetuloa Helsingin messukeskukseen Fastfood & Café & Ravintola- tapahtumaan 22.-23.03.2023. Löydät meidät osastolta 1f20. Tule keskustelemaan ja tutustumaan nykyaikaisiin ravintolaratkaisuihin, kuten itsepalvelukassaratkaisuumme, keittiönäyttöjärjestelmäämme ja mobiiliratkaisuihimme. Nähdään ravintolamessuilla!

Read More »
Winpos kassajärjestelmä Gastro 22

Winpos mukana Gastro 2022-messuilla

Tule osastollemme 6f20 tutustumaan tulevaisuuden kassaratkaisuihin. Ravintolajärjestelmän lisäksi esittelemme uuden SmartPOS All-In-One mobiilikassamme, suositun itsepalvelukassaratkaisumme ja tehokkaan keittiön tilausnäyttöratkaisumme.

Read More »
IPIn Henkilökunta

Menestyksen salaisuus piilee henkilökunnassa

Helsingin Kalliossa sijaitsee yksi tämän hetken trendikkäimmistä kahviloista, Ipi kulmakuppila. Mielenkiintoinen ja aidosti hyvää tekevä kahvila valitsi aikoinaan Winpos kassajärjestelmän, koska se oli kaikkein helppokäyttöisin ja selkein ratkaisu Ipi Kulmakuppilalle.

Read More »

Hyvää neitsytmatkaa Aurora Botnia

Winpos on saanut olla mukana seuraamassa uuden laivan valmistumista. Winpos ja Wasaline ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2012. Uuteen Aurora Botniaan on asennettu 15 uutta Winpos kassapistettä laivan ravintoloihin ja myymälään.

Read More »

Winposille paras mahdollinen luottoluokitus

Tänäkin vuonna Winpos kuuluu parhaaseen mahdolliseen Dun & Bradstreet luottoluokkaan johon ainoastaan pieni osa Suomalaisista yrityksistä yltää. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii yli 200 maassa.

Read More »

Winpos käyttää evästeitä tarjotakseen verkkosivujen toiminnallisuutta ja parantaakseen kokemustasi. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tämän. Lue lisää tietoturvasivultamme.